Начало

Услуги

Съвети

Това ние го правим. Но все пак би било полезно както за вашият ...
Сигурни сме, че може да сте програмирали и то добре. Но едвали с...
Бъдете сигурни, че Вашият любим цвят не може да бъде удачен във ...
В повечето случаи - НЕ. Другата основна грешка която се допуска ...
Да, това често го чуваме. Как да го избегнете? Поискайте да узна...
Хостинг не се прави с един компютър поставен в къщата на Пешо. Х...
Никой не ми обръщат внимание! Опитвам да обясня защо трябва да с...

Направи запитване
Създай твоето задание за проект
или звъннете на телефон
+359 (0) 882 430 174

Онлайн магазин

Не ограничавайте продажбите! Дайте си сами възможност да увеличите приходите си. Он-лайн магазина не се нуждае от месечен наем за помещение. Не се нуждае и от работно време и персонал. Той се нуждае от Вашето желане да разширите бизнеса си.

Административен панел

Административният панел е он-лайн базирано приложение, което съхранява съдържанието на уеб сайта Ви със защитена с парола база данни. Чрез потребителският интерфейс на администрацията може един или няколко администатори едновременно да добавят, изтриват или редактират информация в отделните раздели на сайта.

Мнения и оценки

Клиент: Zayo Books
Zayo Books

Flash анимации

Flash анимации

Изпозването на Flash като технология за изработка на цялостни уеб сайтове или частично анимиране на интерфейса на сайта не е от вчера. Можем да Ви предложим концепция за цялостно анимиране на Вашият уеб сайт по уникален начин. Начин, който ще накара хората да запомнят адреса на страницата и да го разпространяват сред приятелите си. Това е един добър начин за реклама. А както всички знаем, няма нищо по-добро от безплатна реклама. Свържете с нашият екип и ни дайте възможност да изградим един изключителен сайт.

Предлагаме също така анимиране на лога, отделни бутони или навигации. Изработка на интро анимации. Изграждане на цялостни анимирани уеб сайтове с или без административни панел за управление на съдържанието. Изграждане на анимирано XML базирано слайдшоу с възможност за бързо актуализиране в случай на липса на администативен панел за управление на съдържанието. Изработка на анимирани рекламни банери.