Начало

Услуги

Съвети

Това ние го правим. Но все пак би било полезно както за вашият ...
Сигурни сме, че може да сте програмирали и то добре. Но едвали с...
Бъдете сигурни, че Вашият любим цвят не може да бъде удачен във ...
В повечето случаи - НЕ. Другата основна грешка която се допуска ...
Да, това често го чуваме. Как да го избегнете? Поискайте да узна...
Хостинг не се прави с един компютър поставен в къщата на Пешо. Х...
Никой не ми обръщат внимание! Опитвам да обясня защо трябва да с...

Направи запитване
Създай твоето задание за проект
или звъннете на телефон
+359 (0) 882 430 174

Онлайн магазин

Не ограничавайте продажбите! Дайте си сами възможност да увеличите приходите си. Он-лайн магазина не се нуждае от месечен наем за помещение. Не се нуждае и от работно време и персонал. Той се нуждае от Вашето желане да разширите бизнеса си.

Административен панел

Административният панел е он-лайн базирано приложение, което съхранява съдържанието на уеб сайта Ви със защитена с парола база данни. Чрез потребителският интерфейс на администрацията може един или няколко администатори едновременно да добавят, изтриват или редактират информация в отделните раздели на сайта.

Мнения и оценки

Клиент: Zayo Books
Zayo Books

Мултимедийни презентации

Мултимедийни презентации

Дуал еМ студио предлага изработка на анимирани презентации предназначени за демонстрации на фирмени резултати, различни видове дейности, представяне на иновативни проекти и идеи. Презентациите могат да бъдат интерактивни, даващи възможност на потребителите да навигират в отделните секции на презентацията или под формата на атрактивни автоматично проиграващи се раздели.

Презентации стартиращи се от CD, лаптоп или Flash памет, не се изискват инсталирането на допълнителни приложения. Презентациите се предоставят в изпълним EXЕ файл и може да бъдат стартирани на всякаква Windows базирана операционна система.