Начало

Услуги

Съвети

Това ние го правим. Но все пак би било полезно както за вашият ...
Сигурни сме, че може да сте програмирали и то добре. Но едвали с...
Бъдете сигурни, че Вашият любим цвят не може да бъде удачен във ...
В повечето случаи - НЕ. Другата основна грешка която се допуска ...
Да, това често го чуваме. Как да го избегнете? Поискайте да узна...
Хостинг не се прави с един компютър поставен в къщата на Пешо. Х...
Никой не ми обръщат внимание! Опитвам да обясня защо трябва да с...

Направи запитване
Създай твоето задание за проект
или звъннете на телефон
+359 (0) 882 430 174

Онлайн магазин

Не ограничавайте продажбите! Дайте си сами възможност да увеличите приходите си. Он-лайн магазина не се нуждае от месечен наем за помещение. Не се нуждае и от работно време и персонал. Той се нуждае от Вашето желане да разширите бизнеса си.

Административен панел

Административният панел е он-лайн базирано приложение, което съхранява съдържанието на уеб сайта Ви със защитена с парола база данни. Чрез потребителският интерфейс на администрацията може един или няколко администатори едновременно да добавят, изтриват или редактират информация в отделните раздели на сайта.

Мнения и оценки

Клиент: Zayo Books
Zayo Books

Уникален уеб дизайн
Уникален уеб дизайн

Трябва да сте различни, за да има защо да Ви запомнят. В противен случай сте един от многото. Екипът на Дуал еМ студио винаги се е стремил да предлага уникални решения, които да бъдят разпознавани и запомняни лесно. Ако сайтът е атрактивен, то той често бива препращан като нещо интересно на други потребители по мрежата. Не пропускайте този момент. Важен е.

 
Управление на съдържанието
Управление на съдържанието

Изграждане на администативни модули за динамично управление съдържанието на приложенията. С тяхна помощ актуализирането на информацията в уеб сайтовете може да се извършва и от неквалифициран персонал. Инсталиране и интеграция със сървърни платформи.

 
Уеб сайтове за мобилни устройства
Уеб сайтове за мобилни устройства

Изработване на вторичен дизайн, съобразен с възможностите на съвременните мобилни устройства. Запазване графичната концепция на дизайна. Навигационните елементи и съдържанието на уеб сайта се разполагат оптимално, за да се избегне иначе постоянно увеличване на изображението и скролирането както по вертикала, така и по хоризонтала. Изработване на мобилна версия на уеб сайтовете все по-често ще намира приложение поради все  по-достъпните цени на телефоните с големи, удобни за сърфиране екрани.

 
SEO оптимизация за търсачки
SEO оптимизация за търсачки

Оптимизация на програмният код, on page SEO, на интернет страницата с цел добро позициониране при осъществаване на потребителско търсене. Без тази оптимизация вероятността уеб сайта да бъде показан в първите две или три страници от резултати е почти невъзможен. Правилата определени от „големите играчи” като Google и Yahoo са фирмена тайна. Оптималното оптимизиране се определя експериментално.

Оптимизацията на кода е включена в цената на проекта. Дуал еМ студио оптимизира своите проектите така, че често допълнителна оптимизация, като изграждане на линкове и писане на статии сочещи към уеб сайта, не се налагат.

 
Изграждане на рекламни кампании
Изграждане на рекламни кампании

Не се заблуждавайте - след като и големите компании рекламират, няма причина да смятате, че Вие нямате нужда от реклама. Напротив - ако не раполагате със собствена база данни от клиенти и нямате възможност да изпращате търговски оферти към голяма потребителска група, то Вашият сайт се нуждае от създаването на рекламна кампания. И то веднага!

Екипът на Дуал еМ студио ще се погрижи да избере най-добрият начин да се достигне целевата аудитория, от която Вашият бизнес се нуждае. Да се стартира кампания в Google не е трудно, но не винаги това е най-добрият начин да похарчите пари. Понякога резултатите са минимални или те просто липсват.

Свържете се с нас, за да преценим, кое ще бъде най-доброто средство за рекламиране в интернет пространството.

 
Flash анимации
Flash анимации

Изпозването на Flash като технология за изработка на цялостни уеб сайтове или частично анимиране на интерфейса на сайта не е от вчера. Можем да Ви предложим концепция за цялостно анимиране на Вашият уеб сайт по уникален начин. Начин, който ще накара хората да запомнят адреса на страницата и да го разпространяват сред приятелите си. Това е един добър начин за реклама. А както всички знаем, няма нищо по-добро от безплатна реклама. Свържете с нашият екип и ни дайте възможност да изградим един изключителен сайт.

Предлагаме също така анимиране на лога, отделни бутони или навигации. Изработка на интро анимации. Изграждане на цялостни анимирани уеб сайтове с или без административни панел за управление на съдържанието. Изграждане на анимирано XML базирано слайдшоу с възможност за бързо актуализиране в случай на липса на администативен панел за управление на съдържанието. Изработка на анимирани рекламни банери.

 
Графичен дизайн
Графичен дизайн

Предлагаме изработка на графични дизайни предназначени за плакати, календари, флайъри, визитни картички както и рекламни материали за печатни или електронни издания.

Екипът ни предлага и изработка на цялостна корпоративна идентичност: бизнес картички, бланки, рекламни материали, брошури, каталози. Ако сега стартирате нов уеб сайт и досега не сте имали утвърдени фирмен знак или фирмени бланки, можем да Ви предложим нова корпоративна идентичност напълно кореспондираща с дизайна на изработеният от нас проект.

 
Мултимедийни презентации
Мултимедийни презентации

Дуал еМ студио предлага изработка на анимирани презентации предназначени за демонстрации на фирмени резултати, различни видове дейности, представяне на иновативни проекти и идеи. Презентациите могат да бъдат интерактивни, даващи възможност на потребителите да навигират в отделните секции на презентацията или под формата на атрактивни автоматично проиграващи се раздели.

Презентации стартиращи се от CD, лаптоп или Flash памет, не се изискват инсталирането на допълнителни приложения. Презентациите се предоставят в изпълним EXЕ файл и може да бъдат стартирани на всякаква Windows базирана операционна система.

 
3D моделиране и анимации
3D моделиране и анимации

Дуал еМ студио създадава 3D модели на сгради, терени, машинни детайли и всякакъв род органични и неорганични повърхности. Екипът ни предлага и изграждане на 3D анимации по работни чертежи на сгради, детайли и съоръжения. На тази база се изграждат и фото-реалистични визуализации на обекти, които все още не са реализирани, а има нужда да се представят пред съответната аудитория. Допълниелно предлагаме и озвучаване на анимираните клипове.