Начало

Избрани уеб дизайн проекти

Съвети

Това ние го правим. Но все пак би било полезно както за вашият ...
Сигурни сме, че може да сте програмирали и то добре. Но едвали с...
Бъдете сигурни, че Вашият любим цвят не може да бъде удачен във ...
В повечето случаи - НЕ. Другата основна грешка която се допуска ...
Да, това често го чуваме. Как да го избегнете? Поискайте да узна...
Хостинг не се прави с един компютър поставен в къщата на Пешо. Х...
Никой не ми обръщат внимание! Опитвам да обясня защо трябва да с...

Направи запитване
Създай твоето задание за проект
или звъннете на телефон
+359 (0) 882 430 174

Онлайн магазин

Не ограничавайте продажбите! Дайте си сами възможност да увеличите приходите си. Он-лайн магазина не се нуждае от месечен наем за помещение. Не се нуждае и от работно време и персонал. Той се нуждае от Вашето желане да разширите бизнеса си.

Административен панел

Административният панел е он-лайн базирано приложение, което съхранява съдържанието на уеб сайта Ви със защитена с парола база данни. Чрез потребителският интерфейс на администрацията може един или няколко администатори едновременно да добавят, изтриват или редактират информация в отделните раздели на сайта.

Мнения и оценки

Клиент: Zayo Books
Zayo Books

следващ
проект
предишен
проект

САГА-2000 ООД

    |   

saga-2000.com

   Виж проекта


Строителни материали и системи Строителни материали и системи Строителни материали и системи Строителни материали и системи
 

За проекта

„САГА-2000” ООД е създадена преди повече от 15 години с желание да бъдат задоволени нарастващите потребности от строителни материали и свързаните с тях услуги и продукти.

През годините НИЕ се доказахме като фирма, на която клиентите могат да имат доверие. Знаем, че има най-малко три основни причини, поради които можем да работим заедно – това са нашият дългогодишен опит и професионално отношение, коректността ни както към нашите клиенти, така и към контрагентите, които са ни оказали доверие да сме представители на техните марки, конкурентноспособността на предлаганите от нас стоки и услуги.

Нашите предимства – гаранция за качество, богат избор, наличности на склад. Активната номенклатура на фирмата включва вече над 20 000 артукула. САГА 2000 ООД предлага продукти на водещите марки в областта на строителните материали. Ние разполагаме със собствен автопарк, посредством който материалите се доставят до обекта на клиента.

Предлагаме всичко за строителството, ремонта, инсталациите и изолациите на водещи производители и вносители. Твърдо гориво за отопление. Обработка на дървен материал, сушилня. Дърводелски услуги. Бетонов център с бетоновози и бетонпомпа. Автокантар до 80 тона.

Виж проекта


Поддържани браузъри

Google ChromeGoogle Chrome
Mozilla FirefoxMozilla Firefox
OperaOpera
SafariSafari
Internet ExplorerInternet Explorer


Използвани технологии

XHTML
Javascript
PHP
MySQL
CSS