Начало

Мнения и оценки

Направи запитване
Създай твоето задание за проект
или звъннете на телефон
+359 (0) 882 430 174

Онлайн магазин

Не ограничавайте продажбите! Дайте си сами възможност да увеличите приходите си. Он-лайн магазина не се нуждае от месечен наем за помещение. Не се нуждае и от работно време и персонал. Той се нуждае от Вашето желане да разширите бизнеса си.

Административен панел

Административният панел е он-лайн базирано приложение, което съхранява съдържанието на уеб сайта Ви със защитена с парола база данни. Чрез потребителският интерфейс на администрацията може един или няколко администатори едновременно да добавят, изтриват или редактират информация в отделните раздели на сайта.

Клиент: Телнет ООД
Интернет услуги

Студио ДуалМ са ужасни готвачи!

Винаги са се проваляли в опитите си да приготвят вкусен Blanquette de veau, а Coq au vin редовно се оказва доста жилав и е предизвикателство за всеки желаещ да го дегустира.Дори най-обикновената Bouillabaisse ги затруднява, а да не говорим за Pot au fen.Въпреки желанието им да блеснат накрая с Mousse au chocolat или Tartes aux fruits, това определено не се получава...

 

За щастие ДуалМ студио не се занимават с кулинария, а създават сайтове, програми, приложения и всичко свързано с това всеки техен клиент да изрази максимално себе си в Интернет пространството, да бъде уникален, да получи проекта си максимално бързо и точно, а сайтовете да бъдат функционални, модерни и забележими.

Ние в Телнет също сме ужасни готвачи!

По тези причини не готвим, а предлагаме Интернет и Телевизия. Супер бърз оптичен Интернет и Кристална цифрова телевизия. И сме много добри.

За да достигнат нашите послания, идеи, стремежи и възможности до всички наши клиенти и партньори, ние избрахме ДуалМ студио и мога да споделя, че за разлика от готвенето, в дизайна и програмирането те не са просто добри, а са забележителни!

Партньорството и сътрудничеството ни с ДуалМ студио продължава успешно, като заедно се променяме, адаптираме и усъвършенстваме в това, което правим най-добре.

Ако видите някъде ресторант ДуалМ студио или Телнет, в никакъв случай не влизайте там.

Ако ви е нужен сигурен оптичен Интернет и Цифрова телевизия - потърсете Телнет.

Ако искате Вашият сайт да бъде уникален, бърз, функционален и модерен - ДуалМ студио е Вашата уеб фирма.

Пламен Цанев
Мениджър продажби