Начало

Мнения и оценки

Направи запитване
Създай твоето задание за проект
или звъннете на телефон
+359 (0) 882 430 174

Онлайн магазин

Не ограничавайте продажбите! Дайте си сами възможност да увеличите приходите си. Он-лайн магазина не се нуждае от месечен наем за помещение. Не се нуждае и от работно време и персонал. Той се нуждае от Вашето желане да разширите бизнеса си.

Административен панел

Административният панел е он-лайн базирано приложение, което съхранява съдържанието на уеб сайта Ви със защитена с парола база данни. Чрез потребителският интерфейс на администрацията може един или няколко администатори едновременно да добавят, изтриват или редактират информация в отделните раздели на сайта.

Производство и търговия със семена и посадъчен материал

Обърнахме се към фирма „ДМ Студио" ООД да направи за нас корпоративен сайт, тъй като получихме много добри отзиви за тяхната работа и харесахме богатото им портфолио.

Нашето желание беше за креативна, извън строгите корпоративни стандарти, визия, съобразена с нашата дейност. Искахме свеж сайт, който да бъде посещаван от клиентите с удоволствие и да се различава от всичко, правено до този момент на пазара на агро-продуктите. „ДМ Студио" се отзоваха своевременно и адекватно, като ни предложиха различни варианти за визия и подредба на сайта. Проектът, който одобрихме, беше изпълнен с висок професионализъм, в срок, с амбиция да удовлетвори всяко наше изискване и с излючително внимание към детайла, за което специално им благодарим.

Те създадоха сайт, в който нашите клиенти се чувстват комфортно и посещават с настроение. Удобният интерфейс и свежият стил веднага се отразиха благоприятно на посещенията и проявявания от клиентите интерес. Фирма „ДМ Студио" ООД не се страхува да излезе извън стереотипите и го прави със стил. Диалогът и неуморният перфекционизъм, който показаха, улесниха съвместната ни работа.

Доволни сме и от последващата поддръжка на сайта. Всяко наше изискване за обновление се изпълнява бързо. Винаги можем да разчитаме на компетентното им становище.

„Сортови Семена" АД препоръчва екипа на „ДМ Студио" ООД като иновативен, компетентен, благонадежден, с високи професионални умения, следващ новите тенденции и технологии в сферата на уеб-дизайна.

Борислав Михов
Изпълнителен директор „Сортови Семена" АД