Начало

Мнения и оценки

Направи запитване
Създай твоето задание за проект
или звъннете на телефон
+359 (0) 882 430 174

Онлайн магазин

Не ограничавайте продажбите! Дайте си сами възможност да увеличите приходите си. Он-лайн магазина не се нуждае от месечен наем за помещение. Не се нуждае и от работно време и персонал. Той се нуждае от Вашето желане да разширите бизнеса си.

Административен панел

Административният панел е он-лайн базирано приложение, което съхранява съдържанието на уеб сайта Ви със защитена с парола база данни. Чрез потребителският интерфейс на администрацията може един или няколко администатори едновременно да добавят, изтриват или редактират информация в отделните раздели на сайта.

Американски Колеж Аркус

С фирма "ДМ Студио" ООД работим от създаването на институцията Американски Колеж Аркус, т.е. от 2003г. За изминалите 7 години те са се доказали като професионалисти в своята сфера. Ефективната им работа при разработването на двата сайта на колежа през годините показа тяхната креативност и адаптивност, които са определящи в тази област.

При изграждането на сайтовете те подходиха с необходимото разбиране, съобразявайки се с изискванията, които им поставихме като учебно заведение, което има няколко международни акредитации.

"ДМ Студио" ООД е фирма, която цени своите клиенти, готова е винаги на диалог за постигане на най-добрият резултат. Екипът се отзовава своевременно, когато е необходимо да се направят подобрения по проекта за сайт.

Фирма "ДМ Студио" ООД е наш партньор, който винаги откликва на настъпилите промени в дейността на колежа, доказва своя професионализъм чрез работата си и показва личното отношение към поставените въпроси.

Ръководството на Американски Колеж Аркус препоръчва екипа на фирма "ДМ Студио" ООД като изключително компетентен и професионален в своята област, екип, който работи с високите технологии и следва непрекъснато променящите се изисквания в сферата на този вид услуги.

Петър Иванов
Директор на Американски Колеж Аркус