Начало

Мнения и оценки

Направи запитване
Създай твоето задание за проект
или звъннете на телефон
+359 (0) 882 430 174

Онлайн магазин

Не ограничавайте продажбите! Дайте си сами възможност да увеличите приходите си. Он-лайн магазина не се нуждае от месечен наем за помещение. Не се нуждае и от работно време и персонал. Той се нуждае от Вашето желане да разширите бизнеса си.

Административен панел

Административният панел е он-лайн базирано приложение, което съхранява съдържанието на уеб сайта Ви със защитена с парола база данни. Чрез потребителският интерфейс на администрацията може един или няколко администатори едновременно да добавят, изтриват или редактират информация в отделните раздели на сайта.

Клиент: Абагар АД
Издателско - полиграфически комплекс Абагар

Като водеща и модерна компания в сферата на полиграфията и книгоиздаването, ние от "Абагар" АД винаги се стремим към най-доброто, за да задоволим нуждите на нашите клиенти. Това беше наша основна цел и при изготвяне на обновения ни уеб сайт.

Проведохме проучване на местният пазар и се спряхме на "ДМ Студио" ООД, поради многобройните положителни отзиви, високия им професионализъм и отлично съотношение - "цена - качество".

Нашата идейна визия за сайта беше реализирана повече от успешно. Получихме много компетентни съвети за това как да изглежда сайта, как да бъде структуриран, с цел да улесним максимално посетителите в него. СИлно впечатление ни направи отношението към нас като клиент, гъвкавостта към всяка наша нова идея, възникнала в процеса на създаване на сайта. Съвместната ни работа беше експедитивна, а резултатът - отличен.

Ние от "Абагар" АД разчитаме изцяло на този екип за всяка необходима промяна или нововъведение в сайта ни, тъй като за нас той е доказал качествата и всеотдайността си към работата. Бихме препоръчали "ДМ студио" ООД на всеки, който държи на професионализма, качеството и доброто оношение като клиент.

Велимир Кенаров
Административен директор "Абагар" АД