Начало

ДуалМ студио представя най-новите си уеб дизайн проекти

Уеб дизайн, интернет реклама, онлайн бизнес модели и решения

Опита, който екипът на Дуал еМ студио придобива в течение на годините работа по проекти за изработка на интернет страници за САЩ, Канада, Европа и Азия, ни дава възможност да разработваме уникални, съвременни уеб дизайн проекти строго профилирани към индентичността на всеки един клиент. Ако искате да НЕ СТЕ ЕДИН ОТ ВСИЧКИ около Вас свържете се с нас, за да проучим Вашият бизнес, дадем правилните съвети и Ви помогнем да направите правилния избор за една успешна инвестиция. Без значение София, Варна, Русе, Пловдив, Бургас или Велико Търново, пътуваме в цялата страна, за да се запознаем с Вас и Вашият екип. Направете запитване за изработка на уеб базиран проект

Услуги

Уникален уеб дизайн   Уникален уеб дизайн
Или защо трябва да сте различни
Управление на съдържанието   Управление на съдържанието
Създаване, редактиране, изтриване
Уеб сайтове за мобилни устройства   Уеб сайтове за мобилни устройства
Удобство за работа на малки екрани
SEO оптимизация за търсачки   SEO оптимизация за търсачки
По-добро позициониране в Google
Изграждане на рекламни кампании   Изграждане на рекламни кампании
Увеличете прогресивно посещенията
Flash анимации   Flash анимации
Направете сайта си атрактивен
Графичен дизайн   Графичен дизайн
Плакати, календари, флайъри
Мултимедийни презентации   Мултимедийни презентации
Да впечатлим аудиторията
3D моделиране и анимации   3D моделиране и анимации
Да създадем от нищо нещо


Какво предлагаме повече от останалите

Защо сме с една крачка напред, а понякога и с цяла обиколка? Защото използваме собственоръчно написани модули за всеки един уеб сайт. Това ни дава възможност да изпълним всяко Ваше изискване. Ние не Ви принуждаваме да свиквате. Вашият уеб сайт ще работи по начин, който на Вас да ви е удобен.

Онлайн магазин

Не ограничавайте продажбите! Дайте си сами възможност да увеличите приходите си. Он-лайн магазина не се нуждае от месечен наем за помещение. Не се нуждае и от работно време и персонал. Той се нуждае от Вашето желане да разширите бизнеса си.

Административен панел

Административният панел е он-лайн базирано приложение, което съхранява съдържанието на уеб сайта Ви със защитена с парола база данни. Чрез потребителският интерфейс на администрацията може един или няколко администатори едновременно да добавят, изтриват или редактират информация в отделните раздели на сайта.

Клиентите казват за нас

Стараем се изключително много за всеки клиент. Така той ще ни препоръчва многократно. Прочети мниенията и оценките за нашата работа.