Начало

Услуги

Съвети

Това ние го правим. Но все пак би било полезно както за вашият ...
Сигурни сме, че може да сте програмирали и то добре. Но едвали с...
Бъдете сигурни, че Вашият любим цвят не може да бъде удачен във ...
В повечето случаи - НЕ. Другата основна грешка която се допуска ...
Да, това често го чуваме. Как да го избегнете? Поискайте да узна...
Хостинг не се прави с един компютър поставен в къщата на Пешо. Х...
Никой не ми обръщат внимание! Опитвам да обясня защо трябва да с...

Направи запитване
Създай твоето задание за проект
или звъннете на телефон
+359 (0) 882 430 174

Онлайн магазин

Не ограничавайте продажбите! Дайте си сами възможност да увеличите приходите си. Он-лайн магазина не се нуждае от месечен наем за помещение. Не се нуждае и от работно време и персонал. Той се нуждае от Вашето желане да разширите бизнеса си.

Административен панел

Административният панел е он-лайн базирано приложение, което съхранява съдържанието на уеб сайта Ви със защитена с парола база данни. Чрез потребителският интерфейс на администрацията може един или няколко администатори едновременно да добавят, изтриват или редактират информация в отделните раздели на сайта.

Мнения и оценки

Клиент: Zayo Books
Zayo Books

SEO оптимизация за търсачки

SEO оптимизация за търсачки

Оптимизация на програмният код, on page SEO, на интернет страницата с цел добро позициониране при осъществаване на потребителско търсене. Без тази оптимизация вероятността уеб сайта да бъде показан в първите две или три страници от резултати е почти невъзможен. Правилата определени от „големите играчи” като Google и Yahoo са фирмена тайна. Оптималното оптимизиране се определя експериментално.

Оптимизацията на кода е включена в цената на проекта. Дуал еМ студио оптимизира своите проектите така, че често допълнителна оптимизация, като изграждане на линкове и писане на статии сочещи към уеб сайта, не се налагат.